En prisvärd tjänst utan krångel

Illustration på tvättmaskin och tvätt på lina

Vi erbjuder alla att testa tjänsten helt gratis i 30 dagar – det är helt riskfritt och inget kontokort behövs!

Obs! Ett demokonto övergår alltså inte automatiskt till ett abonemang, så det gör inget om ni testar och glömmer att avbeställa. Vi skickar aldrig en faktura om du inte aktivt väljer att köra igång.

Efter detta faktureras ni halvårs- eller årsvis. Vill ni säga upp tjänsten så kan ni göra det på stående fot. Tjänsten upphör då att fungera för både administratör och anvädare när sista betalade månaden är över, eller direkt om ni hellre vill det.


Användare Anv Pris
Demo 1-10 Gratis i 30 dagar
Liten 1-10 99 kr / mån
Mellan 11-20 149 kr / mån
Stor 21-100 249 kr / mån
Extra 100 + Kontakta oss för pris


Vanliga frågor gällande fakturor och betalning

Vad är det för betalningsvillkor på fakturan?

Fakturan är utställd med 30 dagars betalningsvillkor och skickas i början av varje ny period. På så sätt så minimeras administrationen för både oss och er.

Kan man få fakturan via e-post

Ja, fyll bara i den e-postadress som skall få fakturan under era faktureringsavgifter så kommer den elektroniskt istället för i brevlådan.

Är priserna med eller utan moms?

Alla priser som kommuniceras är exklusive moms, då vi framförallt vänder oss till företag och brf:er.

Kan man betala med kort?

Nej, i dagsläget så kan man inte betala med kort.

De flesta av våra kunder betalar helst av allt via faktura. Skulle det vara ett önskemål från flertalet kunder så kan det mycket väl bli så att vi lägger till kortbetalning också, men det finns alltså inte i dagsläget.

Vad kostar det om man även vill ha ett elektroniskt lås kopplat till lokalen?

Vi har ett samarbete med Parakey som är en leverantör av digitala nycklar. Förutom ett abonnemang hos oss behöver ni då även ett abonnemang hos Parakey som börjar på 299 kr/mån.

Ni behöver även installera deras dörrkontollenhet för att styra dörren samt ett kompatiblet elektroniskt lås (om ni inte redan har det) som innebär en engångskostnad för att komma igång. Kontakt oss för priser och mer information då alla installationer har olika kravbild.

Andra frågor?

Kontakta oss vid övriga frågor.