Om Tjänsten

Vi skapade tjänsten för att lösa ett problem som många har på ett så enkelt sätt som möjligt. Med vårt webbaserade bokningssystem kommer ni igång direkt och kan hoppa över den där gamla almanackan som ändå inte fungerar...

Tidsbokning för det ni behöver boka!

Oavsett om du behöver ett litet bokningssystem till tvättstugan, bastun eller föreningslokalen så erbjuder vi en enkel och lättanvänd bokningstjänst som körs på webben och går att nås från din telefon, platta eller dator. Alltid med aktuella tider.

Snart kommer vi även att ha ett flertal olika teman som andas en viss typ av miljö, så på så sätt kan ni enkelt skräddarsy upplevelsen.

Hur fungerar det administrativt?

Som ägare till ett konto hos oss kan du enkelt lägga in de bokningsbara tiderna som finns tillgängliga och bjuda in övriga medlemmar, det enda som behövs är deras e-postadress.

Du bestämmer hur många tider varje person skall kunna boka i taget och om det skall finnas vissa dagar som ej skall gå att boka alls.

Hur fungerar det för alla som bara skall boka tider?

Som användare behöver du bara logga in med din e-postadress och ett lösenord för att kunna boka, boka om och titta i kalendern.

Alla användare loggar in på bokaentid.se och du behöver inte komma ihåg lägenhetsnummer, användarnamn eller annat. En e-postadress och ett lösenord räcker.

Tjänsten fungerar lika bra på datorn som den gör på en surfplatta eller en mobiltelefon, så du kan enkelt logga in och ha koll på dina tider oavsett var du är.

Vad kostar det?

Du kan prova tjänsten i 30 dagar helt kostnadsfritt för att se om det passar er, gillar ni upplägget så faktureras tjänsten halv- eller helårsvis.

Här hittar du våra priser

Vem står bakom tjänsten?

Tjänsten utvecklas och förvaltas av Flyttfågel AB.

  • Ingen installation, inget krångel
  • Välj bland flera olika designupplägg
  • Fungerar på dator, mobil och surfplatta
  • Testa gratis i 30 dagar