Prenumerera på bokade tider i din kalender

Behöver du hjälp att hålla koll på bokningarna? Vår app kan påminna dig när det är din tur, men om du vill få en lite bättre överblick utan att logga in i systemet kan du prenumerera på bokade tider i din vanliga kalender.

Det enklaste sättet, som de allra flesta gillar, för att få en bra överblick är att helt enkelt logga in på webben eller i appen och kika på hur det ser ut. Men, det finns de som hellre vill ha alla sina bokade möten i samma kalender, så för att ge er den möjligheten går det även att prenumerera på en eller flera kalendrar.

Till varje kalender i systemet finns det nämligen två länkar. Dessa gör att det går att prenumerera på bokningarna i de allra flesta vanliga kalenderprogram som *Google Calendar*, Apple's *Kalender* och *Microsoft Outlook*. Smidigt!

Du kan välja att prenumerera på dina egna bokningar eller välja att se alla bokningar i din kalender, beroende på vad bokningen gäller brukar det te sig ganska naturligt om det är det första eller det andra alternativet som passar bäst.


Guide: Så här prenumererar du på bokade tider

För att prenumerera på de bokade tiderna i en kalender så gör du såhär:

  1. Logga in i appen eller på webben.
  2. Har du tillgång till fler än en kalender väljer du den som är av intresse.
  3. Scrolla ner till meningen "Prenumerera på dina tider eller alla tider i den här kalendern" som finns under kalendern. Klicka på antingen dina tider för att prenumerera på din egna bokningar eller på alla tider för att prenumera på alla bokningar i kalendern.
  4. Systemet kopplar upp sig mot telefonen eller datorns förvalda kalender, som frågar dig om du vill prenumerera på kalendern. Godkänn detta och vips så har du nu bokningarna i din egen kalender också.

Bokningarna uppdateras automatiskt och synkas med systemet, vilket gör att det framöver räcker att öppna din vanliga kalender för att få en fin överblick.

Om du vill avsluta prenumerationen gör du detta i ditt kalenderprogram.


Vill du testa funktionen?

Du kan testa alla våra funktioner helt gratis. Skapa ett demo-konto och utforska om tjänsten är något för er utan krav på kontokort eller andra hållhakar.

Skapa ett gratiskonto Se våra priser