Komplettera digital bokning med en traditionell kalender

Har ni boende som inte är bekväma att boka via mobil eller dator? För att tvättstugebokningen ska fungera för alla kan ni "låsa" den digitala kalendern vissa dagar till förmån bokning via en traditionell kalender det bokningsbara utrymmet.

Även om en digital kalender är en smidig lösning för de allra flesta så är det inte optimalt för alla människor. För att även de som har lite datorvana eller saknar en dator eller smartphone ska kunna boka en tid skulle ni kunna komplettera den digitala bokningen med en traditionell kalender eller en klassisk låstavla med nycklar och låta vissa boka den vägen.

Du kan göra vissa dagar eller tider obokningsbara i den digitala kalendern och informera användarna att dessa dagar bokas på det traditionella sättet istället.


Guide: Så här låser du vissa tider eller dagar

Som administratör kan du "låsa" kalendern och göra vissa dagar obokningsbara genom att kryssa ur dessa i sektionen "Bokningstillfällen" under Kalendrar > Aktuell kalender > Inställningar.

Vill du inte avsätta hela dagar kan du istället göra specifika tider obokningsbara i den digitala kalendern genom att ta bort vissa pass under rubriken "Skräddarsy er kalender".


Vill du testa funktionen?

Du kan testa alla våra funktioner helt gratis. Skapa ett demo-konto och utforska om tjänsten är något för er utan krav på kontokort eller andra hållhakar.

Skapa ett gratiskonto Se våra priser